top of page

Cine Suntem Noi?

services.jpg
Membrii fondatori​

 

Liliana & Radu CHIȚOESCU

 

"Acum 20 de ani când am hotărât să trec de la a crea software financiar - contabil la a-l utiliza în servicii către clienți, lăsându-l pe soțul meu responsabil cu upgradarea acestuia, am realizat că este o mare responsabilitate în a definii activitatea unei societăți prin câteva cifre și de aceea m-am străduit să îmbin aplicarea legislatiei cu găsirea celor mai economic "prietenoase" soluții la problemele clienților.

 

Cred că implicarea la nivel uman, personal a plăcut încât ca am ajuns de la "one-man show" la o echipa de 11 colegi din care face parte toată familia, unde fiecare își are locul său bine stabilit și responsabilitățile sale și, cel mai important, am menținut și menținem în continuare o relație nu numai de furnizor-client cu partenerii noștrii ci mai cu seamă de prieteni." - Liliana Chițoescu

 

 

 

Compania

 

Înfiinţată în 1996, societatea noastră este membră a Corpului Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR). Pentru a furniza cele mai bune servicii clienţilor noştri, folosim propriile programe software, personalizate pe cerinţele fiecărui client.

 

Am evoluat continuu oferind acum clienţilor noştrii servicii complete integrând consultanţă fiscală şi serviciile de resurse umane.

 

Avem o echipa tânără, cu studii superioare, care este pregătită în permanenţă pentru a fi la curent cu problemele activităţii noastre.

 

Am implementat un SISTEM CERTIFICAT DE MANAGEMENT AL CALITĂŢII ISO 9001:2001 care contribuie semnificativ la creşterea calităţii serviciilor oferite.

 

Valorile care ne ghidează în relaţiile cu partenerii noştri şi în tot ceea ce întreprindem sunt respectul, principiile solide de etică şi responsabilitatea serviciilor prestate.

Recomandări

 

"Very prompt, professional, proactive. Never complained of more reports, and were always ready to explain and help on all range of finance and accounting matters. Highly recommended!" - Teodor Cimpoeșu, Managing Director, Eastern Europe, Romania & Bulgaria la Kaspersky Lab

 

"I always collaborated very well with Intoco: professional, reliable, quick, nice. They are well-prepared, supportive and ready to give advice whenever is needed. Thank you, Carmen."Alina Botezatu, HR Manager & Partner la Perspective Group

 

"Cea mai buna si mai serioasa firma de contabilitate pe care o cunosc. Singura care nu tine mai mult cu Fiscul." - Vali Paun, Director General la GPA Business Management Sibiu

bottom of page