top of page

Serviciile

Asigurăm servicii profesionale complete, oferim consultanţă pentru asigurarea conformităţii cu reglementările naţionale şi/sau cu standarde internaționale de contabilitate, precum şi asistenţă cu privire la optimizarea procesului de raportare financiară și o arie largă de servicii conexe menite a eficientiza afacerea dvs.

Contabilitate

 

Serviciile noastre sunt axate cu preponderență pe situații specifice ce caracterizează activitatea societății dumneavoastră din punct de vedere contabil, punând accent pe corecta preluare a unei contabilități cât și pe asigurarea continuității și comparabilității datelor din trecut.

Mai multe detalii...
Salarizare & Resurse Umane

 

Serviciile noastre vin să susțină managementul eficient al resurselor umane din cadrul oricărei companii fiind în permanență la curent cu actele normative care reglementează acest domeniu, prin corectitudinea calcului salarial și prin declararea acestuia în timp util.

Mai multe detalii...
Taxe & Impozite

 

Venim cu soluțiile fiscale cele mai adecvate afacerii dumneavoastră și vă arătăm care este strategia fiscală potrivită pentru dezvoltarea acesteia.

Dorim să vă oferim soluții specializate, asigurându-ne că relația cu autoritățile fiscale este cât mai ușoară.

Mai multe detalii...
Software

 

Am creat începând cu 1992 un program de contabilitate financiară, gestiunea stocurilor, salarii, producție și mijloace fixe, menit să crească eficiența agenților economici și a contabililor, prin ușurința în exploatare și rapiditatea obținerii informațiilor contabile.

 

Este conceput conform reglementarilor contabile în vigoare și este adaptabil la modificarile ulterioare ale legislatiei cât și la cerințele clienților de personalizare.

 

Mai multe detalii...
Servicii conexe

 

Venim în întâmpinarea clienților cu servicii conexe activității acestora în funcție de necesități și de legislația în vigoare, în dorința de a eficientiza timpul dedicat :

 

- înregistrărilor fiscale -

- expertizelor contabile -

 - certificărilor -

- medierii -

- situațiilor juridice -

Mai multe detalii...
bottom of page